Zgodbe o uspehu

Izjave strank

Velcom se je v našem primeru izkazal kakor odličen partner, saj smo v zelo kratkem času brez velikih težav uspešno uredili preklop in zagotovili nove storitve za uporabnike. Njihova podpora je zmerja odzivna in vedno znova iščejo možnosti dodatnih optimizacij ter možnosti vpeljave novih storitev.

Tako smo uspešno izvedli tudi CRM integracijo, ki bo verjetno vodila še v nove izzive. Na podlagi dosedanjih izkušen pa pri uvedbi novosti ne pričakujemo večjih težav. Velcom in njihova Cityport rešitev je zagotovo paket vreden zaupanja.

Velcom je naš telekomunikacijski poslovni partner od leta 2013. Implementacijo svoje rešitve so opravili strokovno od faze načrtovanja do končne izvedbe.Tehnološka sodobna, prilagodljiva in zanesljiva VOIP rešitev nam bistveno olajša upravljanje s storitvijo, njihova podporna služba pa s svojo odzivnostjo in strokovnostjo skrbi za takojšnjo odpravo morebitnih težav in prilagoditev.

Smo največji navtični medij v Sloveniji in mesečno objavimo preko 200 novih člankov in pošljemo preko 100.000 elektronskih sporočil. Uporaba storitve PLESK-a nam omogoča enostavno delo in zanesljivo dostavo novic našim naročnikom.

PLESK se je v novejših verzijah iz obupnega sistema za upravljanje z gostovanji, razvil v enakovreden produkt CPanelu.Priprava gostovanja, upravljanje z uporabniki je dovolj enostavna in hitra. Sistem vsebuje dovolj pravih nastavitev delovanja sistema, omejevanja uporabnikov in različnih dodatkov (Jomla, …). Všeč mi je tudi njihov API.