Pogosta vprašanja o storitvah CityPort

Zakaj naj se odločim za komunikacijske storitve CITYPORT?

Zato, ker takih storitev ne dobiš pri nobenem ponudniku. Ker bo to vaše zadnje ukvarjanje z izbiro ponudnika komunikacijskih storitev. Prijazen odziv, vrhunska podpora, na vašo kožo krojene funkcionalnosti – vse to bo vaše komuniciranje z vašimi strankami naredilo izjemno, uporabniška izkušnja vseh pa bo TOP!

Kaj pomeni CITYPORT?

CITYPORT je skupno ime za paleto telekomunikacijskih storitev, ki jih podjetja potrebujejo pri vsakdanjem delu. Ime smo jim nadeli zato, ker se bistveno razlikujejo od storitev drugih ponudnikov. Storitve CITYPORT so popolnoma kompatibilne z vsemi operaterskimi storitvami in so od operaterja neodvisne. Med te storitve uvrščamo:

  • podatkovni prenos LAN, WLAN/WiFi, VPN/SDWAN
  • upravljana telefonska centrala z vsemi funkcijami (na lokaciji ali v oblaku)
  • upravljane digitalne info table (informiranje, upravljanje s čakalnimi vrstami,…)
  • hiter dostop do interneta
  • najcenejše telefonske storitve

Kaj pomeni VoipHKOM.si?

VoipHKOM.si je skupno ime za paleto telekomunikacijskih storitev, ki jih institucije v javni upravi potrebujejo pri vsakdanjem delu. Ime smo jim nadeli zato, ker se bistveno razlikujejo od storitev drugih ponudnikov. Storitve VoipHKOM.si so od operaterja neodvisne. Posebnost teh storitev je, da za povezljivost uporabljajo omrežje HKOM. Tako predstavljajo dodatno stopno varnosti pri komunikaciji med organi, ki uporabljajo storitve VoipHKOM.si. Med te storitve uvrščamo:

  • upravljana telefonska centrala z vsemi funkcijami (na lokaciji ali v oblaku)
  • upravljane digitalne info table (informiranje, upravljanje s čakalnimi vrstami,…)
  • najcenejše telefonske storitve

Kako lahko tako mala ekipa upravlja tako zahtevne projekte?

Tako, da smo v tesnem stiku z uporabniki storitev CITYPORT. Skozi življenjsko dobo storitve uporabniki pridobijo veščine in izkušnje, ki pomagajo soupravljati še tako zahtevne podporne operacije. Z našimi navodili, ki so unikat pri ponudnikih storitev in so dostopna vsem našim odjemalcem brezplačno.

Na vašem ceniku so storitve dražje kot pri ostalih ponudnikih podobnih storitev. Zakaj je tako?

Če ste se to vprašali, dopuščate dvom v vsebino paketov različnih ponudnikov. Morda na prvi pogled zares izgleda tako, a večinoma ne drži. Na daljši rok je celoten strošek storitev CITYPORT večinoma najnižji možen. Naj pojasnim, zakaj tako:

Naše storitve so oblikovane / ukrojene za vsakega posameznega uporabnika posebej – so na nek način unikatne. Uporabljamo najboljšo tehnologijo renomiranih proizvajalcev. Z našo ekipo ustvarite tesen partnerski in velikokrat tudi oseben odnos. V naših očeh ste vedno na prvem mestu. Veliko unikatnih storitev in intervencij naredimo TAKOJ IN ZASTONJ. Na drugi strani pa so IKT storitve drugih ponudnikov na prvi pogled podobne (konkurenčne), a so za vse uporabnike enake, sestavljene so z opremo najcenejših kitajskih proizvajalcev. V nekaterih primerih tako neprimerno uporabljeni, da bi še kamen zajokal. Podpora poteka zelo neosebno preko klicnih centrov in e-pošte. Zanje ste le še ena stranka oz. kljukica več na spisku med maso bolj ali manj zadovoljnimi uporabniki. Da bi za vas naredili nekaj brezplačnega – to pa v njihovem filmu ne boste doživeli.

Ali jaz potrebujem tovrstne »state-of-the-art« telekomunikacijske storitve, kot so storitve CITYPORT, ali se naj zadovoljim z najcenejšimi na trgu? Ali bodo rešile naš problem?

Storitveno, proizvodno, mednarodno, logistično – vsa podjetja potrebujejo komunikacijske storitve za komunikacijo s strankami in za medsebojno komunikacijo. Rek pravi: »papir vse prenese«. Mi dodajamo: »bistvo je očem skrito«.

Ustrezna komunikacija, neposredno izbiranje, umetna inteligenca, avtomatski posredovalci, samopostrežne spletne platforme, izjemen WiFi, digitalno obveščanje – vsi ti dejavniki bodo povečali učinkovitost notranje in zunanje komunikacije. Ali si lahko privoščite, da delavcu, ki je največji kapital ekipe z bruto plačo 2500 EUR, ponudite orodje, s katerim ne more učinkovito delati? Ali porabite za komunikacije 30 ali 50 EUR / delavca na mesec – naložba 20 EUR (razlika med navadno in premium komunikacijsko storitvijo) v kakovostno orodje za vašega delavca je najbolje vložen denar v vaš človeški kapital. Njegovo zadovoljstvo se bo rezultiralo v večji motivaciji, ki bo rezultirala v učinkovitem delu in izjemnih rezultatih. Tako boste za večno rešili dileme glede telekomunikacijskih storitev in za vedno zaprli to poglavje.

Saj ne potrebujem nič kaj posebnega, zame je navadna storitev dovolj dobra. Ni tako?

Že mogoče, da kakovost in osebni odnos za vas nista pomembna in ste ju pripravljeni zamenjati za nekaj EUR mesečno (ali pa tudi to ni nujno). Ni pa nepomembno, kateremu ponudniku namenjate svoj denar. Živimo v časih, kjer nič več ni samoumevno. Tudi to ne, da bomo v trgovini vsak dan dobili željeno košarico izdelkov, da bomo dobili zdravstveno oskrbo, da se bodo naši otroci lahko kvalitetno šolali, da nam ne bodo vsiljevali zunanjih ukrepov. Ne, ni samoumevno. Zato naslavljamo potrošnike, podjetnike, vodstva podjetij – svoj denar za komunikacijske storitve pustite pri slovenskih ponudnikih (pod konkurenčnimi pogoji seveda), ki zaposlujejo slovenske strokovnjake, ki s slovenskimi dijaki in študenti razvijajo nove inovativne telekomunikacijske storitve. Ki plačujejo davke slovenski državi. Ki se borijo za svoje stranke in kjer je stranka vedno na prvem mestu. Ni vseeno, komu plačujete račune. Potrudite se sodelovati z domačimi podjetniki. Hvaležni vam bomo za to.

Koliko podjetij že uporablja storitve CITYORT?

Storitve CITYPORT uporablja preko 400 podjetij različnih velikosti, v različnih branžah. Če k temu dodamo še preko preko 100 javnih ustanov, to pomeni da je preko 15.000 uporabnikov na delovnih mestih in preko 2.000 hotelskih sob opremljenih tako ali drugače z vsaj 1 storitvijo CITYPORT ali VoipHKOM.si. Želite izvedeti, kako te storitve v svojo korist uporabite tudi vi?

Ne spreglejte novosti in nasvete

Prijavite se na Cityport e-novice z zanimivostmi in nasveti s področja oblačnih sistemov, telefonije, spletnega gostovanja in ostalimi koristnimi vsebinami.

POVABIMO VAS NA KAVO,

POVEJTE NAM, KAM IN KDAJ!