Podjetje

VELCOM d.o.o., družba za izgradnjo, vzdrževanje in upravljanje telekomunikacijskih omrežij

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče

+386 590 78 144

kontaktni.center@cityport.si

 O podjetju

Dejavnost podjetja izhaja iz podjetja Gorenje telekomunikacije d.o.o., ki se je po osamosvojitvi preimenovalo v Velcom d.o.o., ko je izgubilo doberšenj del tržišča bivše SFRJ. Pod novim imenom se je hitro prilagodilo razmeram v Sloveniji in se specializiralo za načrtovanje, projektiranje, gradnjo in nadzor pri izgradnji kabelsko komunikacijskih sistemov. V KRS Velenje je med prvimi vpeljalo storitve širokopasovnega interneta. Med tem je dejavnost Velcom-a zamenjala nekaj lastnikov in organizacijskih oblik. Današnji Velcom je bil ustanovljen leta 2004, ko je zamenjal ime z imena Smart Velcom d.o.o. v Velcom d.o.o.. Kratko obdobje je podjetje poslovalo tudi v večinski lasti Ljubljanskega kabla d.d. Z letom 2008 je podjetje prevzel investicijski sklad, ki bo z novo paleto storitev Cityport poživil dejavnost Velcoma in mu zagotovil uspešno poslovanje tudi v prihodnje.

Kakovost opreme in storitev

Pri opravljanju svojega dela upoštevamo načela kakovosti. Našo usmeritev v kakovost potrjuje tudi pridobljen certifikat ISO 9001:2008.

Zagotavljanje varovanja informacij

Pri poslovanju upoštevamo načela sistema varovanja in upravljanja informacij – SUVI (upoštevajo načela BS7799 ali ISO 27001).

Strokovna članstva

eAliansa – slovenski grozd informacijskih tehnologij

EKIPA CITYPORT CLOUD

Ne spreglejte novosti in nasvete

Prijavite se na Cityport e-novice z zanimivostmi in nasveti s področja oblačnih sistemov, telefonije, spletnega gostovanja in ostalimi koristnimi vsebinami.