Mobilna prihodnost v poslovnem svetu

Poslovni uporabniki so mnogokrat v dilemi katero telefonsko številko uporabljati v poslovne namene, stacionarno ali mobilno. Mobilni telefon imamo sicer vedno s sabo, ampak to pomeni, da smo dosegljivi tudi takrat, ko si tega morda ne želimo ali smo v situaciji, ko ne moremo kvalitetno opraviti pogovora. S preprosto aplikacijo pa lahko katero koli mobilno napravo pretvorite v poslovni telefon. To pomeni, da boste poslovnim partnerjem posredovali vašo stacionarno številko, ki jo boste upravljali z vašim mobilnim telefonom.

Pretvorite katero koli mobilno napravo v poslovni telefon.

Ob odsotnosti pa boste sami, preko spletnega vmesnika Cityport cloud, nastavili govorno pošto, ki bo sporočilo klicatelja avtomatsko posredovala na vašo e-pošto. Lahko boste nastavili preusmeritev klica na prostega sodelavca. Celo na potovanjih ne boste potrebovali veliko, da ostanete povezani. Pametne naprave (telefoni, tablice) ali prenosnik s širokopasovno povezavo – ne glede na lokacijo – zagotavljajo odlično infrastrukturo za kvalitetno delo. Od koderkoli, kadarkoli, s katerokoli napravo sodelujete v svojem timu.
Uživajte v svobodi odprtih standardov.

Vas zanima konkretna ponudba? Pišite nam.

Pokličite nas

Ne spreglejte novosti in nasvete

Prijavite se na Cityport e-novice z zanimivostmi in nasveti s področja oblačnih sistemov, telefonije, spletnega gostovanja in ostalimi koristnimi vsebinami.

POVABIMO VAS NA KAVO,

POVEJTE NAM, KAM IN KDAJ!