Rešitve za nastanitvene objekte

Zamislite si…

Bil je lep jesenski dan. Sončni žarki so se poigravali na gladini jezera, jesenske barve so barvale mestne ulice. Na enkrat se je pred hotelom ustavil velik črn avtomobil. Iz njega izstopi 5 oseb: oče, mama in trije otroci. »Naši zvesti ruski gostje so prišli!«

Zamislite si, da jim lahko pričarate nepozabno uporabniško izkušnjo s prenovljeno komunikacijsko infrastrukturo. Na recepciji jih sprejme vaš najboljši receptor. Medtem, ko jih portir spremlja v prenovljene sobe, vaš HIS »obvesti« vse komunikacijske sisteme o novih prišlekih. Portir z veseljem odpre vrata prenovljene sobe, kar žari od ponosa. Na prižganem ekranu jih pričaka sporočilo dobrodošlice v ruskem jeziku. Obraz jim zažari, saj lahko vse informacije o hotelu in programu bivanja kadarkoli pogledajo preko ekrana – odpiralni časi zajtrkovalnice, o postrežbi penine v sobo, posebni tretmaji za gospo, rezervirani izleti in izvenpenzionska ponudba kraja – atrakcije, muzeji, šoping centri, suvenirji,…).

Otroci najprej poiščejo WiFi, saj imajo na tablici svoje najljubše vsebine. Vrhunska jakost signala in zmogljiva internetna povezava pomeni mir za starša. To, da lahko svoj evsebine s tablice pregledujejo s preslikavo ekrana kar na ekranu v sobi in uživajo v vrhunski sliki in zvoku, pa je neprecenljivo. Oče rad pogleda poročila na svojem priljubljenem TV kanalu.

Oče zjutraj rad telovadi. Bujenje si naroči kar preko telefonskega sistema, ki ga ob željeni uri zbudi v njegovem jeziku. Po končani vadbi se vrne v sobo, kjer pregleda poslovne dogodke preko VPN povezave. Zato so mu na recepciji s klikom v HISu omogočili storitev »poslovna internetna povezava« – višjo hitrost in možnost oddaljenega dostopa do njegovega podjetja. Žena si je medtem zaželela wellness tretmaja, ki si ga je telefonsko rezervirala po zajtrku. Otroci medtem uživajo v animacijskem centru, opremljenem z igračami, družabnimi igrami in žogami. Oče in mati se po dopoldanskih aktivnostih usedeta v hotelski kavarni na sadni kupi, saj sta na digitalnih tablah mimogrede opazila, da je danes »jagodni dan«.

Za kosilo so si zaželeli okusiti dobrote lokalnih zunanjih ponudnikov. Po priporočilu preko TV ekrana so izbrali lokalno gostilno z najboljšo slovensko hrano daleč naokoli. Rezaervacijo je zanje opravil najboljši receptor.
Ko se je dan prevesil v večer, so se odpravili na večerjo. Pojedli so kar v hotelu, saj so na digitalnih obvestilih zasledili, da se obeta vrhunski večer, saj v goste prihaja mali cirkus. Prvi dan, pa že tako aktiven…


Komaj čakamo, da bomo naše goste lahko razvajali naslednjih 14 dni….

CITYPORT je zasnovan tako, da ustreza zahtevam najbolj hitrih in uspešnih podjetij. Končni uporabniki imajo radi lastnosti in prednosti CITYPORT.
Prenesite Priročnik Prenesite CaseStudy Hotel Jama Pokličite nas

ZAKAJ CITYPORT

Internet

Pomagamo vam poiskati rešitev za varen in zanesljiv internet in vas povežemo v svet.

Telefonija

Prilagodite komunikacijsko infrastrukturo, da ta služi vaši dejavnosti.

Hotelske rešitve

Omogočite vašim gostom intuitivno in uporabno izkušnjo.

Klicni center

Pomagamo vam najti rešitev za boljšo komunikacjo in s tem večjo prodajo.

Poenotene komunikacije

Stranke, ki uporabljajo Cityport izboljšajo svoje poslovne rezultate.

Varnostne rešitve

Pomagamo vam pri vzpostavitvi varnega in hitrega podatkovnega omrežja.

Ne spreglejte novosti in nasvete

Prijavite se na Cityport e-novice z zanimivostmi in nasveti s področja oblačnih sistemov, telefonije, spletnega gostovanja in ostalimi koristnimi vsebinami.