Rešitve za hotele

Lahko bi vam rekli, da je CITYPORT rešitev za hotele idealna rešitev za vas, ampak o tem se boste morali prepričati sami.

Za eno naših strank smo popolnoma na novo uredili zgodbo zadovoljnega gosta preko pametnih TV ekranov. Zagotovili smo zajem zemeljskih in satelitskih TV kanalov, programsko shemo so si izbrali sami.

Gostje sami izbirajo vsebine na ekranu

Gostje v sobah lahko izbirajo različne vsebine od A-Z kot npr. mestne znamenitosti, sobna strežba, spa, zemljevidi, kontaktne osebe…

Gost si lahko sam nastavi bujenje, pogleda vremensko napoved, posluša 40 internetnih radijskih postaj, upravlja TV ekran preko svoje pametne naprave in pregleduje TV programe preko EPG vodnika.

Naj se gost pri vas počuti kot doma

Dodali smo še multimedijski paket, kjer lahko gost v hotelski sobi predvaja vsebine (Netflix, Youtube, TWIN, EON, T-2 2 Go…) s svoje mobilne naprave na displayu (TVju) v hotelski sobi za kar najboljšo izkušnjo.

Seveda smo jim postavili tudi lokalno omrežje, WiFi, telekomunikacije in postavili nekaj TV ekranov za namene oglaševanja hotelskih storitev.

Prilagojene storitve vsakemu gostu

Stranka je zadovoljna, saj so vse storitve, s katerimi gost stopi v stik, povezane preko PMS/HIS v CRM sistem. Tako lahko ponudnik nastanitve v vsakem trenutku spoznava svojega gosta, da lahko samo zanj prilagaja storitve za kar največje ugodje.

Če se odločite za našo rešitev CITYPORT rešitve za hotele, bo to dobra odločitev za vašega gosta.

Boljše ocene na booking.com in tripadvisor

Predstavljajte si, kako zadovoljni boste, ko boste od gostov na booking.com in tripadvisor dobivali boljše ocene za vaše storitve.

Mi vas bomo vodili do dokončanja projekta in skrbeli za vas tudi potem.

Pokličite nas

ZAKAJ CITYPORT

CITYPORT je zasnovan tako, da ustreza zahtevam najbolj hitrih in uspešnih podjetij. Končni uporabniki imajo radi lastnosti in prednosti CITYPORT.

Internet

Pomagamo vam poiskati rešitev za varen in zanesljiv internet in vas povežemo v svet.

Telefonija

Prilagodite komunikacijsko infrastrukturo, da ta služi vaši dejavnosti.

Hotelske rešitve

Omogočite vašim gostom intuitivno in uporabno izkušnjo.

Klicni center

Pomagamo vam najti rešitev za boljšo komunikacjo in s tem večjo prodajo.

Poenotene komunikacije

Stranke, ki uporabljajo Cityport izboljšajo svoje poslovne rezultate.

Data centri

Pomagamo vam pri vzpostavitvi varnega in hitrega podatkovnega omrežja.

Ne spreglejte novosti in nasvete

Prijavite se na Cityport e-novice z zanimivostmi in nasveti s področja oblačnih sistemov, telefonije, spletnega gostovanja in ostalimi koristnimi vsebinami.