Pametna telefonija za javno upravo – VoipHkom.si

Kakšno komunikacijo dandanes potrebuje slovenska javna uprava?..

VOIPHKOM.si je blagovna znamka za celotno paleto storitev poenotenih komunikacij (angl. Unified communications) v omrežju HKOM. Obsega prav vse segmente komunikacij, ki so se v preteklosti, pa tudi danes, prodajale oz. se prodajajo ločeno (fiksni telefoni, kontaktni cen- tri, aplikacije za pametne mobilne telefone, stikalna oprema za priklop računalniških in telefonskih naprav …).

VOIPHKOM.si je infrastrukturna storitev (načeloma LAN stikala in telefoni). To pomeni, da se VOIPHKOM.si praviloma naroča ločeno od storitev operaterjev, organi javne uprave pa storitve fiksnih in mobilnih operaterjev naročajo preko drugih naročil.

Uporabniki na VOIPHKOM.si trenutno lahko izbirajo med operaterjema Telekom Slovenije in Mega M.

Kar se tiče sestave komunikacijske storitve, tako ostaja organ javne uprave maksimalno fleksibilen in na ta način lahko zadovolji potrebe po zahtevani funkcionalnosti delovnega mesta.

Prednosti VOIPHKOM.si:

  • Znižani stroški
  • V skladu z zakonodajo
  • Varni interni klici
  • Odzivniki
  • Čakalne vrste
  • Moderne storitve, ki sledijo trendom
  • Fleksibilnost

Naše reference

VOIPHKOM.si je bil v letu 2011 izbran na javnem razpisu št. ZPIP 16/2010 (na enarocanje.si pa pod številko 1153/2011, pravnomočni sklep izdan dne 6. 6. 2011) Agencije za javno naročanje (AJN) kot najugodnejši med ustreznimi ponudniki. Da je storitev VOIPHKOM.si najustreznejša in najcenejša komunikacijska infrastruktura za javni sektor, dokazuje hitro povečevanje in zadovoljstvo uporabnikov po uvedbi storitev.

Ekipa, ki uvaja poslovno komunikacijsko rešitev VOIPHKOM.si, poskuša maksimalno povzeti potrebe uporabnikov tako da prilagodi telefonske aparate in odzivnike glede na vaše potrebe.

Primopredajni zapisnik
Pokličite nas Kliknite za prenos osnutek pogodbe

ZAKAJ CITYPORT

CITYPORT je zasnovan tako, da ustreza zahtevam najbolj hitrih in uspešnih podjetij. Končni uporabniki imajo radi lastnosti in prednosti CITYPORT.

Internet

Pomagamo vam poiskati rešitev za varen in zanesljiv internet in vas povežemo v svet.

Telefonija

Prilagodite komunikacijsko infrastrukturo, da ta služi vaši dejavnosti.

Hotelske rešitve

Omogočite vašim gostom intuitivno in uporabno izkušnjo.

Klicni center

Pomagamo vam najti rešitev za boljšo komunikacjo in s tem večjo prodajo.

Poenotene komunikacije

Stranke, ki uporabljajo Cityport izboljšajo svoje poslovne rezultate.

Varnostne rešitve

Naj bo vaše omrežje naša skrb. Pomagamo vam pri vzpostavitvi varnega in hitrega podatkovnega omrežja.

Ne spreglejte novosti in nasvete

Prijavite se na Cityport e-novice z zanimivostmi in nasveti s področja oblačnih sistemov, telefonije, spletnega gostovanja in ostalimi koristnimi vsebinami.