Poenotene komunikacije (UC) – 2 nivo

V rešitvi so med seboj povezane komunikacije v realnem času (npr. IP telefonija, Mobilnost, Prisotnost, Pomenki, Audio in Video konference,…) in komunikacije nerealnega časa (npr. Poenoteno sporočanje,..).

Komu so namenjene Poenotene komunikacije?

Namenjen je za mala in večja podjetja ali ustanove, ki imajo urejeno infrastrukturo in za njihove oddaljene pisarne. Poenotene komunikacije so primerne za podjetja in ustanove, ki želijo povečati učinkovitost in olajšati delo pri medsebojni komunikaciji in komunikaciji s strankami. Komunikacija obsega različne medije – govor, video, tekstovno sproročanje.

pk2

Takojšnja postavitev rešitve brez začetne investicije, občutno nižji redni stroški za telefonije,  dodatni prihranki pri prenosu in porabi električne energije, zaposleni so osredotočeni na svoje delo in se jim ni treba ukvarjati s telefonijo, popolnoma prilagodljiva rešitev omogoča visoko fleksibilnost in mobilnost.

Poenotene komunikacije zagotavljajo delo preko pametnega telefona, tablice ali prenosnega računalnika od kjerkoli in kadarkoli, svojo dragoceno energijo in čas lahko brez skrbi posvečate svoji profesionalni dejavnosti.

[constantcontactapi formid=”1″]